Tayo-ryu tyylisuuntakollegion tekniikkaleiri Kisakallion Urheiluopistolla La 27.5

27.5.2023 järjestetään kaikille Tayo-ryu karatekoille tekniikkaleiri Kisakallion Urheiluopistolla.

Leirillä käydään Tayo-ryu karatetekniikan oleellisimpia asioita läpi eri harrastaja ikäryhmille. Leiri toimii hyvänä lisäharjoittelumahdollisuutena sekä tulevan vyöarvoon tapahtuvan harjoittelusisällön selventäjänä. Leirin harjoitussisältö on tekniikkapainotteinen.

Keskitymme leirillä taidon sekä tekniikan yksityiskohtiin osallistujien harjoittelussa.

Päivä jaetaan tauoilla pitkin päivää. Junioreilla on taukoja enemmän.
Leiri on tarkoitettu kaiken ikäisille. Myös alkaen peruskurssilaiset.

Mahd. tiedustelut ym: Oiva Tyni 040 7238293

Paikalle on tulossa Inkoon (Inkoo Karatedo), Kirkkonummen (Kibudo), Siuntion (Tomo-Do) ja Karjaa Karate do ry:n -yhdistysten jäsenet.

Tervetuloa!

Tayo-ryu tyylisuuntakollegio

TAYO-RYU KARATEN TYYLISUUNTAKOLLEGION TEKNIIKKALEIRI PIDETTIIN 1.10.2022

Tayo-ryu karaten tyylisuuntakollegion tekniikkaleiri pidettiin Solvallassa 1.10.2022 Klo.10-16.30.

Leirin vetäjinä on Tayo-ryu karatetyylisuunta kollegio.

Aktiivinen lauantain leiripäivä piti sisällään karatetreenausta, ruokailua seisovasta pöydästä, ja hieman valmentajakoulutustakin. Porukka treenasi ahkerasti perustekniikkaa, paritekniikkaa ja kataa.

Leiripäivä lähti käyntiin aamulla valmentajakoulutuksen teoriaisuudella. Leiri alkoi lauantaina Klo.10.00. Lauantai aamulla vaihtui heti alkuun treenisali ja koulutusluokka. Kaikki kuitenkin löysivät oikeat salit, pukkarit ja koulutusluokat, joten homma lähti pyörimään.

Ekan treenin jälkeen oli lounas seisovasta pöydästä. Loppupäivän treenit vedimme taukojen kanssa. Välillä teoriaa, välillä treeniä. Tankkauksista ym huolehdittiin. Päivä meni jälleen joutuisasti.

Tayo-ryu tyylisuuntakollegion tekniikkaleiri 5.3.2022 Solvalla

Vuoden ensimmäinen leiri oli tutusti jälleen Solvallan Urheiluopistolla järjestettävä Tayo-ryu tyylisuuntakollegion tekniikkaleiri. Tällä kertaa pääsimme järjestämään sen vasta maaliskuun puolella.

Osallistujat koostuivat Tayo-ryu seuroista. Päivä alkoi jälleen VOK valmentajakoulutukseen osallistujilla lajiosan teoriaosuudella aamulla.

Leiri eteni perustekniikkaharjoitteissa, jatkuen päivän mittaan monipuolisilla muilla lajinomaisten harjoitteiden parissa, ja päivän loppuun tuli jälleen erikoistekniikkaa.

Porukalla pysyi lämpö sopivasti päällä, vaikka kuusi treenituntia meni nopeasti. Opiston ruokailut ovat aina odotuksessa karateleiriläisillä. Sitten vain kohti kevään aktiviteettejä, ja vyökokeita.

Lasse opettaa katan yksityiskohtia

Tekniikkaopetusta

VOK, valmentaja ja ohjaajakoulutuksen lajiosan teoriaa

Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kumottiin maanantaina 14.2

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 11.2.2022 päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevat kokoontumisrajoitukset kumotaan kokonaan maanantaina 14.2.2022.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 11.2.2022 päätöksen kokoontumisrajoitusten kumoamisesta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta maanantaina 14.2.2022 alkaen.

Alueellisen koronakoordinaatioryhmän arvion ja sairaanhoitopiirin lausunnon mukaan rajoitusten jatkaminen pidempään ei ole tasaantuvassa epidemiatilanteessa välttämätöntä. Suosituksen mukaisesti aluehallintovirasto kumoaa kokoontumisrajoitukset maanantaista alkaen.

TAYO-RYU TEKNIIKKALEIRI SOLVALLA LA 25.9.2021

Leiri sujui mainiosti. Paikalla oli eri Tayo-ryu seurojen karatekoja. Leirillä pidettiin samalla valmentajalinjalla sekä apuvalmentajalinjalla Tayo-ryu karatetyylisuunnan VOK ohjaajakoulutusohjelmassamme tekniikkaosiot.

Leiriosallistujia oli jälleen sisarseuroista Kirkkonummelta, Siuntiosta, Inkoosta sekä Karjaalta.

Päivä sujui monipuolisesti. Aamulla oli koulutusjakson teoriaosuus luokassa. Lounasta puolestaan nautimme urheiluopiston seisovasta pöydästä. Saliharjoittelussa kävimme läpi perusasioita sekä erikoistekniikoita.

Kibudo ry:n karateka Tayo-ryu karaten 1Dan vyökokeessa

Kibudo ry:n Tayo-ryu karateka Paulus Helin saavutti karaten harrastajien yhden karaten virstanpylväistä tänään 14.11 suoritettuaan 1Dan vyökokeen Gesterbyn dojollamme.

Kokeen vastaanotti Tayo-ryu karate tyylisuuntakollegio. Kokelas toinen oikealta.

Tayo-ryu vyökollegio sekä itse kokelas toinen oikealta.

Kibudossa kesätreenattiin dojoilla

Treenaushaluiset Kibudolaiset pääsivät kesäkaudellakin treenailemaan dojoissa.

Harjoitusta ylläpiti Tayo-ryu tyylisuuntakollegion jäsen, Lasse Haanpää.

Paikalla oli kulloinkin ryhmä junnuista varttuneisiin. Harjoitusteemat pidettiin vapaana, jotta treenin mukaan sai mahdutettua kaikkea ”kivaakin”.

Kibudossa jatkuu treenit vielä tämän kuun loppuun dojoilla. Liikuntasaleihin päästään kun koulut aukaisevat jumppasalit iltakäytölle, syyskuun alusta. Treeneistä ym. tiedotetaan MyClub -jäsenpostin välityksellä.

Peruskurssi ym. tiedot saat seuran sivustolta:
www.kibudo.fi

Inkoossa treenattiin kesän läpi ulkona lähiliikuntapaikassa

Inkoo Karatedo keräsi sisarseuroistakin treenaajia kesän ulkotreeneihin siten, miten kukanenkin kulloinkin ehti.

Paikalla oli Karjaa, Siuntio, Kirkkonummi sisarseurasta treenaajia.

Naamat vaihtuivat kesän edetessä, kun kullakin vuorollaan tuli kesälomakiireitä. Mutta pienellä ryhmällä treenit vietiin läpi mukavasti.

Treenipäivät ja kellonajat myötäilivät kuumimpien ja sateisimpien vaiheiden läpi luodullamme kesätreeni -WhatsApp tiedotteilla. Koskaan ei kastuttu. Toki kuumaa oli välillä vielä kello kuudeltakin. Vältimme kuumalla sykettä nostattavia suoritesarjoja ja huolehdimme tankkauksista ym.

Inkoo siirtyy liikuntasaliin 12.8. Ei ulkotreenit silti välttämättä pois ole agendalta ennen kylmiä ilmoja.

www.inkookaratedo.fi